« Ootmarsum - bed and breakfast bij Lomans Stie, overnachten voor EUR 30,00.

Lomans Stie - Ootmarsum

Overnachten in Ootmarsum.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Onze mooie en super schone bed and breakfast bevind zich op loopafstand van het prachtige en pittoreske centrum van Ootmarsum. Ook zijn er de mooiste fietsroutes van Nederland in en om Ootmarsum. In onze buitenkamer kunt u genieten van een heerlijk ontbijt met uitzicht over onze grote tuin. Fietsen kunt u eventueel bij ons huren. Een kamer is voorzien van een apaerte douche en toiletruimte. Nieuw in 2012: Wij nodigen u van harte uit om bij ons te komen en te genieten van de omgeving, Lomans Stie te Ootmarsum is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 30,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

2 personen 1 week euro 200,00 excl. toeristenbelasting in voor en naseizoen.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Ootmarsum kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 30,00 übernachten.

 english This accommodation in Ootmarsum can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 30,00 (about $31.92 US Dollar or £25.63 British Pound Sterling based on today's 12.04.2024 exchange rate).

 español Lomans Stie en Ootmarsum es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 30,00.

laatste wijziging 20-04-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Lomans Stie
7631AB Ootmarsum
Denekamperstraat 43
+31541291589
+31641308537 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Ootmarsum

Lomans Stie - Ootmarsum Overijssel gemeente Dinkelland

Alle accommodaties in Ootmarsum

Door de afstand van 3 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Ootmarsum ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Lomans Stie juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!