« Ootmarsum - bed and breakfast bij Hoeve Springendal, overnachten voor EUR .

Hoeve Springendal - Ootmarsum

Overnachten in Ootmarsum.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Deze prachtige appartementen liggen op de begane grond, de 1ste verdieping en in de nok van de boerderij. Ieder appartement is voorzien van vloerverwarming of CV, een royale woonkamer-keuken (20-30 m2), douche, toilet (deze zijn apart) en een slaapkamer met 2 boxspringbedden. De appartementen hebben een knusse authentieke uitstraling, Hoeve Springendal te Ootmarsum is geschikt voor maximaal 22 personen, de huurprijs voor deze accommodatie is op aanvraag.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Ootmarsum kann 22 Personen beherbergen, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english This accommodation in Ootmarsum can accommodate up to 22 guests, the rates of this over night accomodation are on request.

 español Hoeve Springendal en Ootmarsum es apto para un maximo de 22 personas, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 08-03-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van maart 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Hoeve Springendal
7662PH Ootmarsum
Brunninkhuisweg 3
+31541291530
B&B Ootmarsum

Hoeve Springendal - Ootmarsum Overijssel gemeente Tubbergen

Alle accommodaties in Ootmarsum

Door de afstand van 50 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Ootmarsum ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Hoeve Springendal juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!