« Oostwold - bed and breakfast bij B&B Meerland, overnachten voor EUR 25,00.

B&B Meerland - Oostwold

Overnachten in Oostwold.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

B&B Meerland ligt op een schiereiland aan de rand van het Oldambtmeer. Het is een ruim appartement met eigen ingang, badkamer en terrasje. Is het weer wat minder; er is ook een zitje onder een overkapping. U kunt genieten van de rust en de tuin. Voor een frisse duik kunt u gebruik maken van onze zwemvijver, B&B Meerland te Oostwold is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 25,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Indien u aangesloten bent bij Vrienden op de fiets krijgt u korting. Bij een verblijf van 5 dagen en/of langer 20% korting.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Oostwold kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 25,00 übernachten.

 english This accommodation in Oostwold can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 25,00 (about $26.07 US Dollar or £21.54 British Pound Sterling based on today's 02.07.2022 exchange rate).

 español B&B Meerland en Oostwold es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 25,00.

laatste wijziging 10-06-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van juni 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Meerland
9682RR Oostwold
Groeveweg 42
+31597422644
B&B Oostwold

B&B Meerland - Oostwold Groningen gemeente Scheemda

Alle accommodaties in Oostwold

Door de afstand van 35 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Oostwold ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

10.6.2014 - Wij zijn er 1e week juni 2014 geweest. Prachtige omgeving, goed verzorgde B&B. Vriendelijke ontvangst, goed ontbijt met afwisseling, goede bedden, schoon en goed sanitair. We hebben ons er thuis gevoeld.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Meerland juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!