« Onstwedde - bed and breakfast bij Natuurlijk Mooi Onstwedde, overnachten voor EUR 57,50.

Natuurlijk Mooi Onstwedde - Onstwedde

Overnachten in Onstwedde.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Loslaten, ontspannen en zich absoluut prettig voelen. Overnachten in een blokhut met heerlijke boxspringbedden. De blokhutten staan opgesteld in de deel van onze boerderij. Elke blokhut heeft zijn eigen sanitaire voorzieningen. Er is een gezamenlijke eetkamer waar het ontbijt geserveerd wordt. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een vorkje mee te prikken bij het avondeten. Ervaar de rust en de ruimte in het Westerwolde gebied waar Onstwedde onder valt. Genieten van de natuur per fiets, wandelend of zelfs per mountainbike (speciaal aangelegde routes van wel 200 km), Natuurlijk Mooi Onstwedde te Onstwedde is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 57,50.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Is het tijdens uw verblijf niet zo mooi weer dan hoeft u zich ook niet te vervelen. In de deel kunt u gebruik maken van de diverse zitjes, poolbiljart en tafelvoetbal. Een verwendag of verwenweekend kunnen wij u ook aanbieden. U kunt naast gezicht- en/of lichaamsbehandelingen gebruik maken van een sauna en jacuzzi. Voor actuele prijzen kunt u op onze website terecht.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Onstwedde kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 57,50 übernachten.

 english This accommodation in Onstwedde can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 57,50 (about $58.11 US Dollar or £48.10 British Pound Sterling based on today's 09.08.2022 exchange rate).

 español Natuurlijk Mooi Onstwedde en Onstwedde es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 57,50.

laatste wijziging 05-07-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Natuurlijk Mooi Onstwedde
9591TR Onstwedde
Barkhoornweg 1
+31622779223 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Onstwedde

Natuurlijk Mooi Onstwedde - Onstwedde Groningen gemeente Stadskanaal

Alle accommodaties in Onstwedde

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Natuurlijk Mooi Onstwedde juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!