« Onstwedde - bed and breakfast bij Groepsaccommodatie Juffertje in het Groen, overnachten voor EUR .

Groepsaccommodatie Juffertje in het Groen - Onstwedde

Overnachten in Onstwedde.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Boerderij in bos aan natuurgebied Ter Wupping, slapen in woonwagens. Slow food keuken, groeps accommodatie! Prijs in overleg, Groepsaccommodatie Juffertje in het Groen te Onstwedde is geschikt voor maximaal 34 personen, de huurprijs voor deze accommodatie is op aanvraag.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Onstwedde kann 34 Personen beherbergen, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english This accommodation in Onstwedde can accommodate up to 34 guests, the rates of this over night accomodation are on request.

 español Groepsaccommodatie Juffertje in het Groen en Onstwedde es apto para un maximo de 34 personas, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 27-10-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van oktober 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Groepsaccommodatie Juffertje in het Groen
9591VM Onstwedde
Streekweg 13
+31599332069
B&B Onstwedde

Groepsaccommodatie Juffertje in het Groen - Onstwedde Groningen gemeente Stadskanaal

Alle accommodaties in Onstwedde

Door de afstand van 500 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Onstwedde ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Groepsaccommodatie Juffertje in het Groen juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!