« Onstwedde - bed and breakfast bij De Ruiten Aa, overnachten voor EUR 19,00.

De Ruiten Aa - Onstwedde

Overnachten in Onstwedde.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

BedAndBreakfast de Ruiten Aa - Overnachten in een pipowagen midden in natuur van Oost Groningen in het mooie Westerwolde. De locatie ligt langs het Dal van de Ruiten-aa. Vestingstadje Bourtange op 10 km. afstand. Het Noaberpad ligt op tweehonderd meter afstand, De Ruiten Aa te Onstwedde is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 19,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Euro 22,50 per persoon per nacht, euro 19,00 per persoon per nacht voor vrienden op de fiets. inclusief Bedlinnen. Voorzien van water en stroom Radio/cd-speler en Keuken voorzien van Koelkast, Waterkoker, Magnetron, Koffiezetapparaat, Wifi en privee terras met uitzicht op het weiland met Lakenvelders. Aparte sanitairwagen met wastafel, wc en doucheruimte. Er is ruimte voor het plaatsen van tentje en BBQ, vuurkorf aanwezig. Afsluitbare ruimte voor de fietsen. Roken niet toegestaan in de wagens. Huisdieren niet toegestaan in de wagens. Niet geschikt voor invaliden.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Onstwedde kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 19,00 übernachten.

 english This accommodation in Onstwedde can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 19,00 (about $19.37 US Dollar or £16.03 British Pound Sterling based on today's 09.08.2022 exchange rate).

 español De Ruiten Aa en Onstwedde es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 19,00.

laatste wijziging 26-07-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Ruiten Aa
9591TM Onstwedde
Eemboerveldweg 1
+31599313554
+31617368267 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Onstwedde

De Ruiten Aa - Onstwedde Groningen gemeente Stadskanaal

Alle accommodaties in Onstwedde

Door de afstand van 50 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Onstwedde ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Ruiten Aa juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!