« Onderdendam - bed and breakfast bij B&B De Zwaluw, overnachten voor EUR 30,00.

B&B De Zwaluw - Onderdendam

Overnachten in Onderdendam.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Aan de hoofdweg door het landelijk gelegen dorp Onderdendam vindt u in de dorpskern B&B De Zwaluw. Het pand waarin u verblijft, dateert uit 1925 en is een voormalig (bij)postkantoor. U overnacht in een eenvoudige kamer waar vroeger de post werd gebracht en gesorteerd. In de kamer, die gesierd wordt door glas-in-lood-ramen, zijn een tweepersoonsbed, een bureau en de originele postbus aanwezig. Tevens is er draadloos internet, B&B De Zwaluw te Onderdendam is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 30,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Onderdendam kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 30,00 übernachten.

 english This accommodation in Onderdendam can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 30,00 (about $34.94 US Dollar or £25.29 British Pound Sterling based on today's 20.10.2021 exchange rate).

 español B&B De Zwaluw en Onderdendam es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 30,00.

laatste wijziging 14-02-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B De Zwaluw
9959PG Onderdendam
Bedumerweg 16
+31503136844
B&B Onderdendam

B&B De Zwaluw - Onderdendam Groningen gemeente Bedum

Alle accommodaties in Onderdendam

Door de afstand van 4 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Onderdendam ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B De Zwaluw juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!