« Ommen - bed and breakfast bij Van der Scheer, overnachten voor EUR 19,50.

Van der Scheer - Ommen

Overnachten in Ommen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bed and Breakfast voor fietsers en wandelaars aan de rand van Ommen, Van der Scheer te Ommen is geschikt voor maximaal 5 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 19,50.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Ommen kann 5 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 19,50 übernachten.

 english This accommodation in Ommen can accommodate up to 5 guests, rate for a stay starts at € 19,50 (about $21.33 US Dollar or £17.08 British Pound Sterling based on today's 18.07.2019 exchange rate).

 español Van der Scheer en Ommen es apto para un maximo de 5 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 19,50.

laatste wijziging 22-02-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Van der Scheer
7731ZN Ommen
Tuinfluiterstraat 2
+31529453694
B&B Ommen

Van der Scheer - Ommen Overijssel gemeente Ommen

Alle accommodaties in Ommen

Carbid schieten, een oude traditie in Ommen op Oud en Nieuw.

Dit overnachtingsadres in Ommen ligt niet ver van het Maarten van Rossumpad. Het wandelpad LAW4 loopt over circa 300 km tussen Den Bosch en Ommen door het Rivierengebied, de Veluwe, Salland en de Vechtstreek

Door de afstand van 2 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Ommen ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Van der Scheer juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!