« Ommen - bed and breakfast bij Plexat, overnachten voor EUR 25,00.

Plexat - Ommen

Overnachten in Ommen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Er is een slaapkamer met twee-persoonsbed en een slaapkamer met twee één-persoonsbedden. In de huiskamer kan privé worden nagenoten van de activiteiten van de dag. Ook beschikking over een tv en mogelijkheid thee of koffie te zetten. s Morgens kan er in alle rust het ontbijt worden genuttigd. Toilet en douche wordt gedeeld met de bewoonster. (Gratis) parkeerplaatsen in de directe omgeving (blauwe zone). Bed en Breakfast Plèxat ligt in het centrum van Ommen, het hart van het Vechtdal. Op loopafstand van het NS-station, wandel- en fietspaden, natuurgebied en waterrecreatie, Plexat te Ommen is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 25,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Aangemeld bij Stichting Vrienden op de fiets. Per persoon: €25,00 slaapkamer 2-persoonsbed: €40,-. slaapkamer 2 x 1-persoonsbed: €35,- drie personen samen: €50,- vier personen samen: €65,-.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Ommen kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 25,00 übernachten.

 english This accommodation in Ommen can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 25,00 (about $26.68 US Dollar or £21.42 British Pound Sterling based on today's 14.04.2024 exchange rate).

 español Plexat en Ommen es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 25,00.

laatste wijziging 21-05-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van mei 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Plexat
7731GR Ommen
Tuinstraat 5
+31529850610
+31612950506 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Ommen

Plexat - Ommen Overijssel gemeente Ommen

Alle accommodaties in Ommen

Carbid schieten, een oude traditie in Ommen op Oud en Nieuw.

Dit overnachtingsadres in Ommen ligt niet ver van het Maarten van Rossumpad. Het wandelpad LAW4 loopt over circa 300 km tussen Den Bosch en Ommen door het Rivierengebied, de Veluwe, Salland en de Vechtstreek

Door de afstand van 650 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Ommen ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Plexat juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!