« Ommen - bed and breakfast bij Bed and Breakfast De Vierjaargetijden, overnachten voor EUR 27,50.

Bed and Breakfast De Vierjaargetijden - Ommen

Overnachten in Ommen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Accommodatie met 5 kamers en gezellige en ruime gastenruimte. Dichtbij of op alle langeafstandswandeltochten. Haal- en brengservice in overleg. Unieke ligging. Terrassen aan het water, Bed and Breakfast De Vierjaargetijden te Ommen is geschikt voor maximaal 12 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 27,50.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Ommen kann 12 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 27,50 übernachten.

 english This accommodation in Ommen can accommodate up to 12 guests, rate for a stay starts at € 27,50 (about $29.34 US Dollar or £23.67 British Pound Sterling based on today's 30.01.2023 exchange rate).

 español Bed and Breakfast De Vierjaargetijden en Ommen es apto para un maximo de 12 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 27,50.

laatste wijziging 12-02-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed and Breakfast De Vierjaargetijden
7731AP Ommen
Wolfskuil 27
+31529463030
+31651152901 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Ommen

Bed and Breakfast De Vierjaargetijden - Ommen Overijssel gemeente Ommen

Alle accommodaties in Ommen

Carbid schieten, een oude traditie in Ommen op Oud en Nieuw.

Dit overnachtingsadres in Ommen ligt niet ver van het Maarten van Rossumpad. Het wandelpad LAW4 loopt over circa 300 km tussen Den Bosch en Ommen door het Rivierengebied, de Veluwe, Salland en de Vechtstreek

Door de afstand van 900 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Ommen ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed and Breakfast De Vierjaargetijden juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!