« Oirschot - bed and breakfast bij Hotel de Moriaan, overnachten voor EUR 42,50.

Hotel de Moriaan - Oirschot

Overnachten in Oirschot.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Hotel de Moriaan heeft een aantal appartementen die ideaal zijn voor gasten die een bed en breakfast zoeken. De appartementen hebben een aparte slaapkamer en zijn voorzien van een kitchenette. De ligging is in een rustige straat in het centrum van historisch Oirschot. Een mooi dorp in de driehoek van Eindhoven Tilburg en s'Hertogenbosch. Mooie omgeving voor wandel en fiets tochten. De kamers zijn ook zeer geschikt voor longstay gasten of expats, Hotel de Moriaan te Oirschot is geschikt voor maximaal 20 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 42,50.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Oirschot kann 20 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 42,50 übernachten.

 english This accommodation in Oirschot can accommodate up to 20 guests, rate for a stay starts at € 42,50 (about $50.54 US Dollar or £36.28 British Pound Sterling based on today's 21.04.2021 exchange rate).

 español Hotel de Moriaan en Oirschot es apto para un maximo de 20 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 42,50.

laatste wijziging 03-07-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Hotel de Moriaan
5688ER Oirschot
Moriaan 41a
+31499578180
B&B Oirschot

Hotel de Moriaan - Oirschot Noord Brabant gemeente Oirschot

Alle accommodaties in Oirschot

Door de afstand van 25 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Oirschot ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Hotel de Moriaan juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!