« Odoorn - bed and breakfast bij Hotel Lubbelinkhof, overnachten voor EUR 59,00.

Hotel Lubbelinkhof - Odoorn

Overnachten in Odoorn.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Hotel & Restaurant Lubbelinkhof is een 4 sterren hotel in Odoorn / Emmen - Drenthe, voorzien van luxe, sfeer en comfort. Met oog voor ieder detail is een verrassende atmosfeer ontstaan binnen de karakteristieke boerderij. De combinatie van oude elementen, de rust, ruimte en het modern en sfeervol gestylde interieur geeft een unieke uitstraling. Omgeven door het groen van het rustieke Odoorn, met tal van mogelijkheden op cultureel en recreatief gebied zoals fietsen en wandelen is Lubbelinkhof hét hotel om stijlvol en culinair te genieten, Hotel Lubbelinkhof te Odoorn is geschikt voor maximaal 70 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 59,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Fiets- en wandel arrangement 3 dagen fietsen of wandelen in Drenthe, vanaf € 162,75 per persoon. Een paar dagen er helemaal uit. Alle aandacht voor uzelf. Voor de een is dat de gezonde ontspanning van het lezen van een goed boek bij de haard of op ons terras, voor de ander wandelen of fietsen met de wind in de rug door de bossen en heide langs typisch Drentse dorpjes en nagenieten van de lunch.Niet alleen de schoonheid van het landschap en de natuur, maar zeker ook de magie van de cultuur zijn in Drenthe uitzonderlijk. De hunebedden die meer dan 5000 jaar oud zijn. De bijzondere opgravingen, maar ook de schitterende landgoederen, de havezaten en de Saksische boerderijen. Bos en heide zijn er zover het oog reikt. Uitgestrekte weilanden daarachter in overvloed. Alles is aanwezig om optimaal uit te rusten en bij te komen van de hectiek van alledag. Ons Fiets- en wandel arrangement bestaat uit 2 overnachtingen in één van onze luxe hotelkamers met een uitgebreid ontbijtbuffet en elke avond kunt u genieten van een driegangen diner in ons restaurant.Voor de fietsers:Fietsen kunt u uiteraard zelf meebrengen maar wij beschikken ook over uitstekende (huur)fietsen met 7 versnellingen. Het arrangement is inclusief een knooppuntenkaart van Drenthe. Voor de wandelaars: Het arrangement is inclusief een wandelkaart van de omgeving. Onderga de rust en de stilte en geniet van het ontspannen... dat is wat Lubbelinkhof u biedt... Inclusief:2 overnachtingen 2x uitgebreid ontbijtbuffet, elke avond een driegangen diner. Vanaf € 162,75 per persoon.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Odoorn kann 70 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 59,00 übernachten.

 english This accommodation in Odoorn can accommodate up to 70 guests, rate for a stay starts at € 59,00 (about $63.09 US Dollar or £49.86 British Pound Sterling based on today's 23.06.2024 exchange rate).

 español Hotel Lubbelinkhof en Odoorn es apto para un maximo de 70 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 59,00.

laatste wijziging 07-04-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Hotel Lubbelinkhof
7873TA Odoorn
Hoofdstraat 19
+31591535111
B&B Odoorn

Hotel Lubbelinkhof - Odoorn Drenthe gemeente Borger-Odoorn

Alle accommodaties in Odoorn

Dit overnachtingsadres in de plaats Odoorn ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Door de afstand van 3.5 Km van het Pieterpad is deze accommodatie in Odoorn eventueel geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Hotel Lubbelinkhof juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!