« Norg - bed and breakfast bij Logeerkamer in Boshuis, overnachten voor EUR 58,00.

Logeerkamer in Boshuis - Norg

Overnachten in Norg.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Het huis is gelegen midden in de bossen van Norg. Er is een ruime tuin. Het huis heeft 2 logeerkamers. De 2e kamer wordt gebruikt indien u met meer dan 2 personen komt. De kamers zijn voorzien van een goed bed. Een ruime kledingkast staat op de overloop. U bent altijd welkom in de kamer en met mooi weer kunt u heerlijk genieten in de tuin. Ook uitermate geschikt voor een gezin, de kinderen kunnen heerlijk spelen in de enorme tuin met schommels, zandbak en boomhut. Fietsjes en speelgoed voor buiten en binnen is aanwezig. Ook een campingbedje voor de allerkleinsten is aanwezig. Overnachten in het bos is speciaal, het is hier erg stil, je hoort geen auto s, treinen of ander stadsgeluid en je wordt in de ochtend gewekt door het gezang van de vogels. Soms loopt er een ree door de tuin en regelmatig zitten de eekhoorns heerlijk te eten bij het voederbakje. Gewoon heerlijk ontspannen. Incheck in overleg, uitcheck tot 11.00 uur. Op verzoek is het ook mogelijk te lunchen of dineren. Dit wel graag tijdig doorgeven, Logeerkamer in Boshuis te Norg is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 58,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Kosten per kamer € 58,00 inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting € 1,25 p.p.p.n. Midweek maandag tot vrijdag € 250,00 per kamer.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Norg kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 58,00 übernachten.

 english This accommodation in Norg can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 58,00 (about $61.01 US Dollar or £50.07 British Pound Sterling based on today's 08.12.2022 exchange rate).

 español Logeerkamer in Boshuis en Norg es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 58,00.

laatste wijziging 17-04-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Logeerkamer in Boshuis
9331WK Norg
Oosterduinen Z 22
+31616967131 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Norg

Logeerkamer in Boshuis - Norg Drenthe gemeente Noordenveld

Alle accommodaties in Norg

Wandelroutes in deze streek: De Knapzakroute K27 Westervelde - Norg met een lengte van 17 km.

Lange-afstandsfietsroute: de NAP-route van Brabant naar Nieuweschans in GronIngen loopt langs Norg.

Dit overnachtingsadres in de plaats Norg ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Logeerkamer in Boshuis juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!