« Noordwolde Zuid - bed and breakfast bij De Opstap, overnachten voor EUR 20,00.

De Opstap - Noordwolde Zuid

Overnachten in Noordwolde Zuid.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

In dit karakteristieke voormalige Fries cafe is een appartement gevestigd waar u een heerlijke relaxte vakantie kunt houden. Er zijn 2 slaapkamers, een zitruimte, keuken en luxe badkamer met bad, douche, 2 wastafels en toilet. Het appartement heeft een eigen voordeur/opgang. U kunt bij mooi weer gebruik maken van de grote tuin met fruitbomen. In de omgeving kunt u naar hartelust wandelen en fietsen. Een bezoek aan de Kolonien van Weldadigheid (Frederiksoord), Giethoorn, de Weerribben en het vlechtmuseum in Noordwolde liggen binnen de mogelijkheden. Zwemmen kan in zwembad de Dobbe of in de Spokeplan welke beiden op 1 km afstand liggen, De Opstap te Noordwolde Zuid is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 20,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Bed and Breakfast 25 Euro per persoon per nacht. Weekend, midweek, week 20 Euro per persoon per nacht.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Noordwolde Zuid kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 20,00 übernachten.

 english This accommodation in Noordwolde Zuid can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 20,00 (about $21.78 US Dollar or £16.86 British Pound Sterling based on today's 20.07.2024 exchange rate).

 español De Opstap en Noordwolde Zuid es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 20,00.

laatste wijziging 07-03-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van maart 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Opstap
8391KS Noordwolde Zuid
Nieuweweg 86
+31640408000 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Noordwolde Zuid

De Opstap - Noordwolde Zuid Friesland (Fryslân) gemeente Weststellingwerf

Alle accommodaties in Noordwolde Zuid

Door de afstand van 53 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Noordwolde Zuid ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Opstap juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!