« Noordwijk - bed and breakfast bij B&B joy, overnachten voor EUR 50,00.

B&B joy - Noordwijk

Overnachten in Noordwijk.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Ons B&B is gevestigd in een herenhuis met 2 kamers. Ong 200 meter van strand, restaurants, duinen en een paar km vanaf Keukenhof. Amsterdam, Den Haag, Leiden, Delft en ook Duinrel zijn op een makkelijke manier te bereiken. Wij hebben op de kamer koffiezet-mogelijkheden, gratis WIFI, flatscreen. Ook hebben wij gratis parkeerruimte naast de deur, B&B joy te Noordwijk is geschikt voor maximaal 5 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 50,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Noordwijk kann 5 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 50,00 übernachten.

 english This accommodation in Noordwijk can accommodate up to 5 guests, rate for a stay starts at € 50,00 (about $53.98 US Dollar or £42.53 British Pound Sterling based on today's 30.05.2024 exchange rate).

 español B&B joy en Noordwijk es apto para un maximo de 5 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 50,00.

laatste wijziging 24-07-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B joy
2202NJ Noordwijk
Quarles Van Uffordstraat 80
+31713623999
B&B Noordwijk

B&B joy - Noordwijk Zuid Holland gemeente Noordwijk

Alle accommodaties in Noordwijk

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

24.7.2013 - Prima gelegen Bed and breakfast, alles wat je je maar kunt wensen ligt op een steenworp afstand. De kamer wordt goed onderhouden en de service is uitstekend. We hebben erg genoten van de dagen dat wij er waren en hebben niks te klagen.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B joy juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!