« Noordlaren - bed and breakfast bij Natuurvriendenhuis De Hondsrug, overnachten voor EUR 19,50.

Natuurvriendenhuis De Hondsrug - Noordlaren

Overnachten in Noordlaren.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Natuurvriendenhuis De Hondsrug is prachtig gelegen aan de rand van het Noordlaarderbos in het Nationaal Landschap Drentsche Aa. We bieden een gastvrij verblijf aan individuele gasten en groepen op basis van zelfverzorging, prettige kamers en twee goed uitgeruste keukens waar je zelf kunt koken. Naast het huis is een klein natuurkampeerterrein, Natuurvriendenhuis De Hondsrug te Noordlaren is geschikt voor maximaal 48 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 19,50.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Noordlaren kann 48 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 19,50 übernachten.

 english This accommodation in Noordlaren can accommodate up to 48 guests, rate for a stay starts at € 19,50 (about $19.37 US Dollar or £16.03 British Pound Sterling based on today's 09.08.2022 exchange rate).

 español Natuurvriendenhuis De Hondsrug en Noordlaren es apto para un maximo de 48 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 19,50.

laatste wijziging 24-06-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van juni 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Natuurvriendenhuis De Hondsrug
9479TM Noordlaren
Duinweg 6
+31504091634
+31644353832 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Noordlaren

Natuurvriendenhuis De Hondsrug - Noordlaren Groningen gemeente Haren

Alle accommodaties in Noordlaren

Dit overnachtingsadres in de plaats Noordlaren ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Door de afstand van 50 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Noordlaren ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Natuurvriendenhuis De Hondsrug juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!