« Nijverdal - bed and breakfast bij Bed en Breakfast het Wierdense veld, overnachten voor EUR 40,00.

Bed en Breakfast het Wierdense veld - Nijverdal

Overnachten in Nijverdal.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Graag nodigen wij u uit in onze buiten gewone, B&B het Wierdense veld. Gelegen tussen de dorpen Nijverdal en Wierden kunt U genieten van rust,ruimte en de prachtige omgeving die het 450 hectare natuurgebied het Wierdense veld u en ons biedt. De vrijstaande B&B heeft drie kamers voor 1 tot 6 personen. Met eigen voorzieningen, terras en veel, privacy voor onze gasten. Wij zijn het hele jaar door geopend. Het inchecken kan vanaf 15.00 uur tot 22.00 uur, en het uitchecken kan tot 11.00 uur. Een overnachting voor twee personen kost bij ons €80,- dit is inclusief ontbijt en toeristenbelasting, Bed en Breakfast het Wierdense veld te Nijverdal is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 40,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Op onze website vindt u onze akties onder de pagina akties.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Nijverdal kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 40,00 übernachten.

 english This accommodation in Nijverdal can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 40,00 (about $43.39 US Dollar or £34.26 British Pound Sterling based on today's 26.05.2024 exchange rate).

 español Bed en Breakfast het Wierdense veld en Nijverdal es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 40,00.

laatste wijziging 27-12-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van december 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed en Breakfast het Wierdense veld
7443LE Nijverdal
Dalkruid 31
+31630867345 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Nijverdal

Bed en Breakfast het Wierdense veld - Nijverdal Overijssel gemeente Hellendoorn

Alle accommodaties in Nijverdal

Door de afstand van 5 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Nijverdal ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed en Breakfast het Wierdense veld juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!