« Nijmegen - bed and breakfast bij De Olm, overnachten voor EUR 57,00.

De Olm - Nijmegen

Overnachten in Nijmegen.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Logies en ontbijt met de kwaliteit van een hotel, stijlvolle gastenkamers met de kwaliteit van een hotelkamer, wij hebben twee gastenkamers met elk een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel, genieten van een overnachting op een romantische plek in karaktevolle kamers, De Olm te Nijmegen is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 57,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Nijmegen kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 57,00 übernachten.

 english This accommodation in Nijmegen can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 57,00 (about $61.05 US Dollar or £48.23 British Pound Sterling based on today's 21.06.2024 exchange rate).

 español De Olm en Nijmegen es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 57,00.

laatste wijziging 29-01-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van januari 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Olm
6531NB Nijmegen
Hazenkampseweg 33
+31624405108 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Nijmegen

De Olm - Nijmegen Gelderland gemeente Nijmegen

Alle accommodaties in Nijmegen

Toegevoegd 1.1.2010: de Nijmeegse Vierdaagse dit jaar van 20 t/m 23 juli 2010 (elk jaar op de 3e dinsdag in juli).

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

29.6.2014 - Ligging is perfect vlakbij het Goffert Park. Van te voren aangegeven dat we naar een festival gingen en of we binnen konden komen wanneer we wilden. Dat kon. We kamen s nachts rond 00:15 terug, we deden rustig op de trap, maar werden gelijk achterna gezeten door de gastvrouw en onze kamer ingeduwd. We mochten niet meer weg. Voor een kamer betaal je EUR 80 per nacht. Daarvoor lig je in een werkkamer met persoonlijke spullen of kamer waarvan de douche het niet goed doet. Het ontbijt bestond uit 6 koude harde broodjes voor 4 personen en koude eieren. Verder summier beleg. Naar mijn mening erg weinig service voor EUR 11,50 per ontbijt per persoon. Helaas hebben we vooraf moeten betalen en kregen we van de gastvrouw het geld voor 1 kamer niet terug. Wij komen hier nooit meer terug en raden niemand dit verblijf aan bij een gespannen gastvrouw. Indruk is dat zij het voor het geld doet.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Olm juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!