« Nijkerk - bed and breakfast bij De Berkenhoof, overnachten voor EUR 25,00.

De Berkenhoof - Nijkerk

Overnachten in Nijkerk.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Knusse overnachtingsplek nabij het centrum en station. Ideaal om na een training in de Schakel of een feest in het Koetshuis te blijven overnachten. Beide zijn op loop, kruipafstand te bereiken www.deberkenhoof.nl, De Berkenhoof te Nijkerk is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 25,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Kijk op onze website voor het kerst arrangement www.deberkenhoof.nl.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Nijkerk kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 25,00 übernachten.

 english This accommodation in Nijkerk can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 25,00 (about $26.91 US Dollar or £21.43 British Pound Sterling based on today's 07.12.2023 exchange rate).

 español De Berkenhoof en Nijkerk es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 25,00.

laatste wijziging 26-11-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Berkenhoof
3862KB Nijkerk
Hoefslag 6
+31640093022 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Nijkerk

De Berkenhoof - Nijkerk Gelderland gemeente Nijkerk

Alle accommodaties in Nijkerk

Dit overnachtingsadres in de plaats Nijkerk ligt nabij het Zuiderzeepad. Het Zuiderzeepad is een Lange Afstand Wandelpad (LAW 8) rondom het Ijsselmeer met een lengte van ca. 400 km. Het pad volgt de oorspronkelijke kustlijn van de Zuiderzee. Bij een wandeling langs het Zuiderzeepad behoort zonder meer een bezoek aan het Zuiderzeemuseum - Zuiderzeemuseum, 1601 LA Enkhuizen, Wierdijk 12-22.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Berkenhoof juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!