« Niehove - bed and breakfast bij Dorpslogement De Oude Bakkerij, overnachten voor EUR 25,00.

Dorpslogement De Oude Bakkerij - Niehove

Overnachten in Niehove.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Geniet van rust, ruimte en cultuur in Dorpslogement De Oude Bakkerij te Niehove. Een intiem dorp op het weidse land 20 kilometer ten westen van de stad Groningen. De Oude Bakkerij is een sfeervol en luxueus onderkomen voor 5 personen, ook voor overnachtingen zonder luxe vanaf 25,- euro, diverse arrangementen zijn mogelijk, Dorpslogement De Oude Bakkerij te Niehove is geschikt voor maximaal 5 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 25,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Niehove kann 5 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 25,00 übernachten.

 english This accommodation in Niehove can accommodate up to 5 guests, rate for a stay starts at € 25,00 (about $29.18 US Dollar or £22.57 British Pound Sterling based on today's 29.10.2020 exchange rate).

 español Dorpslogement De Oude Bakkerij en Niehove es apto para un maximo de 5 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 25,00.

laatste wijziging 10-05-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van mei 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Dorpslogement De Oude Bakkerij
9884PJ Niehove
Molenpad 3
+31594591420
+31623545953 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Niehove

Dorpslogement De Oude Bakkerij - Niehove Groningen gemeente Zuidhorn

Alle accommodaties in Niehove

Wandelroutes in de omgeving: De Struunroute, het Laarzenpad Niehove, het Kerkpad Niehove-Niezijl.

Door de afstand van 6 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Niehove ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Dorpslogement De Oude Bakkerij juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!