« Neede - bed and breakfast bij B&B Ruwenhof, overnachten voor EUR 60,00.

B&B Ruwenhof - Neede

Overnachten in Neede.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

De B&B Ruwenhof is gevestigd in de dorpsboerderij aan de rand van het dorp Neede. Een paar minuten lopen van het dorpscentrum en van de prachtige natuur. De accommodatie bestaat uit twee slaapkamers, een badkamer en een woonkamer met eethoek, zithoek, thee- en koffiezetter, magnetron en TV. Gratis wifi en airco aanwezig. De kamers liggen op de bovenverdieping van de deel. Die is te bereiken via een opgang vanuit een eigen entree.In de entreehal een koelkast en aanrecht. De buitendeur geeft toegang tot uw privé-tuin met ruim terras en ontbijttafel en een grasveld met zitje. Achter in de tuin staat een grote schuur voor fietsen en eventueel een motor. B&B Ruwenhof is geschikt voor max. 4 personen. De kosten voor overnachten met ontbijt zijn € 70,00 per nacht voor 2 personen.aankomst tussen 15 en 22 uur, vertrek voor 11 uur, B&B Ruwenhof te Neede is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 60,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

10% korting bij verblijf langer dan 2 nachten.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Neede kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 60,00 übernachten.

 english This accommodation in Neede can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 60,00 (about $68.39 US Dollar or £53.68 British Pound Sterling based on today's 24.06.2019 exchange rate).

 español B&B Ruwenhof en Neede es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 60,00.

laatste wijziging 07-07-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Ruwenhof
7161XH Neede
Kempersdijk 8
+31545286030
+31613441673 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Neede

B&B Ruwenhof - Neede Gelderland gemeente Berkelland

Alle accommodaties in Neede

Door de afstand van 2 Km van het Pieterpad is deze accommodatie in Neede eventueel geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Ruwenhof juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!