« Naarden - bed and breakfast bij Room One Twenty One, overnachten voor EUR 121,00.

Room One Twenty One - Naarden

Overnachten in Naarden.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Room one twenty one is een ruim appartement op de bovenste verdieping. De trappen zijn een beetje stijl, in de oude traditie van het huis, maar je bent er snel aan gewend. Het is een appartement vol licht en heeft een ruim woongedeelte met WI FI, flatscreen tv, plus een kitchenette met microwave, design ijskast en Nespresso koffie machine. De openslaande deuren geven toegang tot een ruim balkon met een prachtig uitzicht over de vestingwerken. De aparte slaapkamer heeft een groot twee persoons verstelbaar bed. Naast de slaapkamer maakt u gebruik van uw eigen ruime moderne badkamer met douche en toilet. Naarden vesting is een oude vesting stad vol historische elementen en slechts 20 minuten rijden van Amsterdam. Het is een van de weinige vesting steden, met ster vorm, die Nederland rijk is. De stad is nog totaal ommuurd en de wallen en vesting grachten zijn in hun oorspronkelijke staat behouden gebleven. U kunt een wandeling van 3,5 kilometer om de vesting maken. Naarden vesting heeft vele goede restaurants, gezellige kroegen, een knusse wijnbar, een AH winkel, antiek en kleding winkels op loop afstand. max 3 minuten Dichtbij is het station Naarden Bussum met een directe trein verbinding naar Amsterdam en vele andere steden. Room one twenty one is inclusief een assortment aan drankjes, wijn, snacks en fruit. Het ontbijt bestaat voornamelijk uit organic producten. Indien u dat wilt, halen wij u op uit Amsterdam of van Schiphol. Er is ruime mogelijkheid tot parkeren voor de deur en het is gratis. Onze website www.destinationthenetherlands.nl geeft u meer informatie over Nederland in zijn algemeen, Room One Twenty One te Naarden is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 121,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Naarden kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 121,00 übernachten.

 english This accommodation in Naarden can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 121,00 (about $129.12 US Dollar or £103.66 British Pound Sterling based on today's 14.04.2024 exchange rate).

 español Room One Twenty One en Naarden es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 121,00.

laatste wijziging 07-08-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Room One Twenty One
1411RD Naarden
Ruijsdaelplein 4
+31356943900
+31653418082 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Naarden

Room One Twenty One - Naarden Noord Holland gemeente Naarden

Alle accommodaties in Naarden

Dit overnachtingsadres in de plaats Naarden ligt nabij het Zuiderzeepad. Het Zuiderzeepad is een Lange Afstand Wandelpad (LAW 8) rondom het Ijsselmeer met een lengte van ca. 400 km. Het pad volgt de oorspronkelijke kustlijn van de Zuiderzee. Bij een wandeling langs het Zuiderzeepad behoort zonder meer een bezoek aan het Zuiderzeemuseum - Zuiderzeemuseum, 1601 LA Enkhuizen, Wierdijk 12-22.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Room One Twenty One juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!