« Munnekeburen - bed and breakfast bij De Zonneroos, overnachten voor EUR .

De Zonneroos - Munnekeburen

Overnachten in Munnekeburen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

De Zonneroos is een luxe 5 sterren groepsaccommodatie gelegen in het natuurgebied de Rottige Meente. 12 grote slaapkamers met eigen sanitair, sauna, buitenzwembad, vergaderzaal, professionele keuken, speelkamer etc. Prijs zie website, De Zonneroos te Munnekeburen is geschikt voor maximaal 25 personen, de huurprijs voor deze accommodatie is op aanvraag.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Prijs zie website.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Munnekeburen kann 25 Personen beherbergen, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english This accommodation in Munnekeburen can accommodate up to 25 guests, the rates of this over night accomodation are on request.

 español De Zonneroos en Munnekeburen es apto para un maximo de 25 personas, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 27-04-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Zonneroos
8485JM Munnekeburen
Voetpad 63
+31561480878
B&B Munnekeburen

De Zonneroos - Munnekeburen Friesland (Fryslân) gemeente Weststellingwerf

Alle accommodaties in Munnekeburen

Dit overnachtingsadres in de plaats Munnekeburen ligt nabij het Zuiderzeepad. Het Zuiderzeepad is een Lange Afstand Wandelpad (LAW 8) rondom het Ijsselmeer met een lengte van ca. 400 km. Het pad volgt de oorspronkelijke kustlijn van de Zuiderzee. Bij een wandeling langs het Zuiderzeepad behoort zonder meer een bezoek aan het Zuiderzeemuseum - Zuiderzeemuseum, 1601 LA Enkhuizen, Wierdijk 12-22.

Door de afstand van 150 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Munnekeburen ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Zonneroos juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!