« Montfort - bed and breakfast bij B&B Ane Kerk, overnachten voor EUR 35,00. geverifieerde accommodatie Recent geverifieerde vermelding.

B&B Ane Kerk - Montfort

Overnachten in Montfort.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

B&B Ane Kerk. Gezellig, luxe bedden, ontbijt inbegrepen, eetcafé aanwezig.| Direct aan het Pieterpad gelegen, aan de rand van het middeleeuwse dorpje Montfort, met veel natuur in de nabijheid en vele bezienswaardigheden op korte afstand. Vlakbij de Maasplassen en Nationaal park de Meinweg. Roermond met zijn vele winkels en historische centrum is op 10 km. Ons B&B is geheel rookvrij en heeft een eigen ingang. Overdekte/afgesloten fiets- motorstalling. Wireless (gratis) internet. Opening en check-in en check-uit in overleg. Bel vrijblijvend op 0652593436 U bent van harte Welkom, B&B Ane Kerk te Montfort is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Kamers en gezamenlijke badkamer op 1e verdieping. Alleen via trap bereikbaar. Luxe kamers, King size bedden met Boxspring met dubbele pocketveren en topdekmatras. Elke kamer heeft zithoekje en wastafel. Er is ook een gezamenlijke zitkamer met tv, spellen, koffie en thee. Ontbijt s'ochtends van 7.00 tot 10.00 uur op de Begane grond.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Montfort kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Montfort can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $39.90 US Dollar or £31.31 British Pound Sterling based on today's 24.06.2019 exchange rate).

 español B&B Ane Kerk en Montfort es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 13-09-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van september 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Ane Kerk
6065AS Montfort
Aan De Kerk 2
+31652593436 (Mobiel / Whatsapp)

B&B Montfort www.anekerk.nl

B&B Ane Kerk - Montfort Limburg gemeente Roerdalen

Alle accommodaties in Montfort

Door de afstand van 10 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Montfort ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Ane Kerk juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!