« Millingen Aan De Rijn - bed and breakfast bij De Hamsche Kuul, overnachten voor EUR 55,00.

De Hamsche Kuul - Millingen Aan De Rijn

Overnachten in Millingen Aan De Rijn.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Wij, Henk en Lia, nodigen u van harte uit om onze bed and breakfast te bezoeken. Bed and breakfast De Hamsche Kuul in Millingen is een boerenvilla uit ongeveer 1930 die recentelijk volledig verbouwd is tot een luxe bed and breakfast, De Hamsche Kuul te Millingen Aan De Rijn is geschikt voor maximaal 8 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 55,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Prijzen vanaf € 55 per nacht, voor een 2 persoonskamer met eigen douche, toilet en wastafel. Ontbijtbuffet € 7,50 p.p. bij meerdere nachten 10% korting.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Millingen Aan De Rijn kann 8 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 55,00 übernachten.

 english This accommodation in Millingen Aan De Rijn can accommodate up to 8 guests, rate for a stay starts at € 55,00 (about $58.11 US Dollar or £46.53 British Pound Sterling based on today's 21.05.2022 exchange rate).

 español De Hamsche Kuul en Millingen Aan De Rijn es apto para un maximo de 8 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 55,00.

laatste wijziging 25-04-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Hamsche Kuul
6566DJ Millingen Aan De Rijn
Zeelandsestraat 34
+31481355678
+31651465027 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Millingen Aan De Rijn

De Hamsche Kuul - Millingen Aan De Rijn Gelderland gemeente Millingen aan de Rijn

Alle accommodaties in Millingen Aan De Rijn

Door de afstand van 150 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Millingen Aan De Rijn ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Hamsche Kuul juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!