« Millingen Aan De Rijn - bed and breakfast bij Bed and Breakfast Millingen, overnachten voor EUR 45,00.

Bed and Breakfast Millingen - Millingen Aan De Rijn

Overnachten in Millingen Aan De Rijn.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Op 1 mei 2011 openen wij onze deuren van deze nieuwe Bed&Breakfast in Millingen aan de Rijn. Vlak langs het Pieterpad, overnachten tijdens de 4 daagse, eventueel in combinatie met een diner of kookworkshop, Bed and Breakfast Millingen te Millingen Aan De Rijn is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 45,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Millingen Aan De Rijn kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 45,00 übernachten.

 english This accommodation in Millingen Aan De Rijn can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 45,00 (about $47.55 US Dollar or £38.07 British Pound Sterling based on today's 22.05.2022 exchange rate).

 español Bed and Breakfast Millingen en Millingen Aan De Rijn es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 45,00.

laatste wijziging 02-10-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van oktober 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed and Breakfast Millingen
6566BB Millingen Aan De Rijn
Werfstraat 7
+31622805121 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Millingen Aan De Rijn

Bed and Breakfast Millingen - Millingen Aan De Rijn Gelderland gemeente Millingen aan de Rijn

Alle accommodaties in Millingen Aan De Rijn

Door de afstand van 200 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Millingen Aan De Rijn ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed and Breakfast Millingen juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!