« Metslawier - bed and breakfast bij Binneninn Buitenuit, overnachten voor EUR 30,00.

Binneninn Buitenuit - Metslawier

Overnachten in Metslawier.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bed and breakfast LOGEMENTEN voor een Vakantie in het mooie Waddengebied tussen Dokkum en Lauwersoog; Een B&B in een voormalig schoolgebouw met heel veel ruimte in elk van de 5 appartementen. Met totaal plek voor 22 personen, met een eigen keuken en een grote tuin met een finse hottub. Perfect voor vriendengroepen en familieweekenden en ideaal voor een dagtripje eilandhoppen naar 1 van de Waddeneilanden Ameland of Schiermonnikoog!, Binneninn Buitenuit te Metslawier is geschikt voor maximaal 22 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 30,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

120 euro p.p. voor een elfstedentocht-arrangement! (2 nachten inkl ontbijt en taxi van en naar de elfstedentocht 2011).

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Metslawier kann 22 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 30,00 übernachten.

 english This accommodation in Metslawier can accommodate up to 22 guests, rate for a stay starts at € 30,00 (about $31.29 US Dollar or £25.85 British Pound Sterling based on today's 02.07.2022 exchange rate).

 español Binneninn Buitenuit en Metslawier es apto para un maximo de 22 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 30,00.

laatste wijziging 22-12-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van december 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Binneninn Buitenuit
9123JZ Metslawier
Stasjonswei 23
+31519241836
+31621546402 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Metslawier

Binneninn Buitenuit - Metslawier Friesland (Fryslân) gemeente Dongeradeel

Alle accommodaties in Metslawier

Bezienswaardigheden: De waddenkust, het terpenlandschap, het Lauwersmeer.

Door de afstand van 15 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Metslawier ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Binneninn Buitenuit juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!