« Meppen - bed and breakfast bij Bed en Brood de Groot, overnachten voor EUR 60,00.

Bed en Brood de Groot - Meppen

Overnachten in Meppen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Heerlijk verwend worden in onze prachtig gerenoveerde rietgedekte boerderij uit de vorige eeuw met alle comfort van heden. Genieten van een geweldig ontbijt dat onder andere bestaat uit streekproducten, zelfgebakken brood en huisgemaakte jammen. Kortom, een uitstekend startpunt om Drenthe te ontdekken en te relaxen in onze grote tuin, Bed en Brood de Groot te Meppen is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 60,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Meppen kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 60,00 übernachten.

 english This accommodation in Meppen can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 60,00 (about $67.78 US Dollar or £50.19 British Pound Sterling based on today's 25.01.2022 exchange rate).

 español Bed en Brood de Groot en Meppen es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 60,00.

laatste wijziging 23-09-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van september 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed en Brood de Groot
7855PJ Meppen
Mepperstraat 16
+31591795147
+31651246271 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Meppen

Bed en Brood de Groot - Meppen Drenthe gemeente Coevorden

Alle accommodaties in Meppen

Door de afstand van 6 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Meppen ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed en Brood de Groot juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!