« Markelo - bed and breakfast bij Meester Mulder, overnachten voor EUR 80,00.

Meester Mulder - Markelo

Overnachten in Markelo.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Meester Mulder, jarenlang meester geweest op een Daltonschool in de buurtschap Elsen-Herike, nu is hij samen met partner Inge Postma een B&B begonnen. De B&B Meester Mulder is gelegen aan de Roosdomsweg 16 in Markelo. Een werkelijk schitterende plek, onderaan de Markelose Berg. Je bent vanuit de tuin zo in de natuur, maar ook zo in het dorp. Je voelt je buiten...maar hebt toch de winkels en restaurantjes op een steenworp afstand. Markelo ligt in een prachtige bosrijke, plattelands achtige omgeving, waar het goed toeven is. Zoals u kunt zien is het hier genieten zowel in de zomer als wel in de winter. Hier zegt men elkaar nog gedag... Hier hebben ze nog tijd voor elkaar... Hier is de natuur in al zijn seizoenen heel erg mooi... Markelo, een dorpje, gelegen aan diverse wandel- en fietsroutes, Meester Mulder te Markelo is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 80,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Markelo kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 80,00 übernachten.

 english This accommodation in Markelo can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 80,00 (about $87.20 US Dollar or £69.02 British Pound Sterling based on today's 01.12.2023 exchange rate).

 español Meester Mulder en Markelo es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 80,00.

laatste wijziging 24-08-2018
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2018: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Meester Mulder
7475AK Markelo
Roosdomsweg 16
+31547851556
+31620496304 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Markelo

Meester Mulder - Markelo Overijssel gemeente Hof van Twente

Alle accommodaties in Markelo

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Meester Mulder juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!