« Mantinge - bed and breakfast bij Ottervoorde, overnachten voor EUR 80,00.

Ottervoorde - Mantinge

Overnachten in Mantinge.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

In Mantinge en omgeving kan men heerlijk, rustig toeven. Mantinge is een dorp met ongeveer 195 inwoners en ligt in het hart van Drenthe. Men is weg van het rumoer van het snelle westen. Er heerst nog rust en stilte, van files heeft men hier nog nooit gehoord. S nachts is het er nog echt donker. Bij heldere nacht is het sterrenstelsel als een geweldig fascinerend schouwspel te bewonderen. Bij het wakker worden alleen geluiden van vogels en een enkele loeiende koe in de verte. Gerard Rundervoort en Annet Otten wonen vanaf 2008 op Ottervoorde te Mantinge, Midden Drenthe. Het totale voorhuis, waar de logeerruimte zich bevindt, heeft een eigen entree. De logeerruimte bestaat uit vier compartimenten: Een woonslaapkamer, een kleine slaapkamer, ontbijtruimte, en complete badkamer. Er is televisie, radio en gratis draadloos internet. In overleg zorgen wij voor een fantastisch compleet ontbijt. In de zomer heerlijk ontbijten op uw eigen terras! Naast het prachtige natuurschoon, zoals het Mantingerzand, met zijn unieke Jeneverbessen die uitsluitend op het stuifzand groeien, zijn er musea, fietsroutes, de 18 holes golfbaan op Martensplek te Tiendeveen, eigenlijk te veel om op te noemen. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes uitgezet in de directe omgeving, waaronder het Drenthepad. Daarnaast hebben wij in Ottervoorde veel informatie liggen waarmee u uw voordeel kunt doen en zich verder kunt oriënteren, Ottervoorde te Mantinge is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 80,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Ottervoorde € 80.- voor 2 personen per nacht incl. ontbijt. Prijs informatie Hoofdverblijf Logeerkamer A: * Logies & ontbijt single persoon € 60 * Logies & ontbijt twee personen € 80 Voor twee kinderen logeerkamer B: * Logies & ontbijt kinderen tot 12 jaar pp. € 30.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Mantinge kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 80,00 übernachten.

 english This accommodation in Mantinge can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 80,00 (about $87.80 US Dollar or £69.24 British Pound Sterling based on today's 29.11.2023 exchange rate).

 español Ottervoorde en Mantinge es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 80,00.

laatste wijziging 08-12-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van december 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Ottervoorde
9436PK Mantinge
Steendervalsweg 21
+31622212187 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Mantinge

Ottervoorde - Mantinge Drenthe gemeente Midden-Drenthe

Alle accommodaties in Mantinge

Dit overnachtingsadres in de plaats Mantinge ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Door de afstand van 1.2 Km van het Pieterpad is deze accommodatie in Mantinge eventueel geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Ottervoorde juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!