« Maastricht - bed and breakfast bij Lessbutmore, overnachten voor EUR 21,00.

Lessbutmore - Maastricht

Overnachten in Maastricht.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Lessbutmore - klein maar fijn! Schoon en gezellig, een vrijstaand huis met grote tuin, geschikt voor sportieve 50 plussers en voor een weekendje weg. Gastadres voor Vrienden op de Fiets. Lessbutmore te Maastricht is geschikt voor maximaal 4 personen, Lessbutmore te Maastricht is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 21,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Maastricht kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 21,00 übernachten.

 english This accommodation in Maastricht can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 21,00 (about $22.76 US Dollar or £18.02 British Pound Sterling based on today's 05.12.2023 exchange rate).

 español Lessbutmore en Maastricht es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 21,00.

laatste wijziging 19-04-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Lessbutmore
6227RZ Maastricht
Langwaterstraat 34
+31644420588 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Maastricht

Lessbutmore - Maastricht Limburg gemeente Maastricht

Alle accommodaties in Maastricht

Door de afstand van 2 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Maastricht ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Lessbutmore juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!