« Maastricht - bed and breakfast bij Guesthouse per Sempre, overnachten voor EUR 45,00.

Guesthouse per Sempre - Maastricht

Overnachten in Maastricht.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Midden in het centrum van Maastricht, op 1 minuut lopen van het Onze Lieve Vrouwenplein en het Vrijthof vindt u Guesthouse Per Sempre. Het guesthouse is gevestigd in een prachtig wit herenhuis, schuin tegenover de Bijenkorf. Het guesthouse is ruim en modern opgezet. Op loopafstand bevinden zich zeer veel restaurantjes en eetcafeetjes. U verblijft echt midden in het autovrije Centrum van Maastricht, Guesthouse per Sempre te Maastricht is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 45,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Maastricht kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 45,00 übernachten.

 english This accommodation in Maastricht can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 45,00 (about $49.05 US Dollar or £38.82 British Pound Sterling based on today's 01.12.2023 exchange rate).

 español Guesthouse per Sempre en Maastricht es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 45,00.

laatste wijziging 10-01-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van januari 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Guesthouse per Sempre
6211GL Maastricht
Maastrichter Smedenstraat 28
+31655118151 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Maastricht

Guesthouse per Sempre - Maastricht Limburg gemeente Maastricht

Alle accommodaties in Maastricht

Door de afstand van 300 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Maastricht ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Guesthouse per Sempre juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!