« Maastricht - bed and breakfast bij Bij de Berg, overnachten voor EUR 60,00.

Bij de Berg - Maastricht

Overnachten in Maastricht.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Aan de voet van de Sint Pietersberg en op 10 minuten loopafstand van het centrum ligt B&B Bij de Berg in de charmante en rustige wijk Sint Pieter. De B&B heeft een eigen opgang. Op de 1e en 2e verdieping van ons herenhuis uit 1937 zijn twee gastenverblijven ingericht, ieder met gratis WIFI, tv en een eigen badkamer en toilet. Op elke verdieping bestaat de mogelijkheid tot het zetten van koffie en thee, Bij de Berg te Maastricht is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 60,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Beide kamers kosten voor 1 persoon 60 euro incl. ontbijt en toeristenbelasting; voor 2 personen 80 euro incl. ontbijt en toeristenbelasting, zie www.bijdeberg.nl.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Maastricht kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 60,00 übernachten.

 english This accommodation in Maastricht can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 60,00 (about $66.05 US Dollar or £51.92 British Pound Sterling based on today's 29.11.2023 exchange rate).

 español Bij de Berg en Maastricht es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 60,00.

laatste wijziging 25-02-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bij de Berg
6212GE Maastricht
Jekerweg 106
+31644818516 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Maastricht

Bij de Berg - Maastricht Limburg gemeente Maastricht

Alle accommodaties in Maastricht

Door de afstand van 500 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Maastricht ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bij de Berg juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!