« Maastricht - bed and breakfast bij B&B bij Jolcia, overnachten voor EUR 52,00.

B&B bij Jolcia - Maastricht

Overnachten in Maastricht.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Overnachten met ontbijt in een van de 2 kamers van Jolcia bij het Gandhiplein, B&B bij Jolcia te Maastricht is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 52,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Maastricht kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 52,00 übernachten.

 english This accommodation in Maastricht can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 52,00 (about $56.47 US Dollar or £44.24 British Pound Sterling based on today's 29.05.2024 exchange rate).

 español B&B bij Jolcia en Maastricht es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 52,00.

laatste wijziging 06-01-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van januari 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B bij Jolcia
6229HN Maastricht
Gandhiplein 4
+31433610267
+31640181310 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Maastricht

B&B bij Jolcia - Maastricht Limburg gemeente Maastricht

Alle accommodaties in Maastricht

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

• Dankje wel Jolante, ik ben een paar dagen B&B jolcia-Maastricht geweest, ik heb het erg naar mij zin gehad heel erg vriendelijk, schoon, het ontbijt was lekker en een praatje er bij. Ik ben 1 dag langer gebleven, ik vond het zo fijn, lekker rustig en een goede locatie. Het station was dichtbij. Er is daar van alles te beleven, als je een vraag had, kon je dat vragen, ze waren erg behulpzaam. Ik heb het zo naar mij zin gehad dat ik direct een kamer heb gereserveerd voor juni. Ik kan niet wachten en dan ga ik met mooi weer. Ik raad het iedereen een aan om daar eens een kijkje te nemen. Als ik een cijfer moet geven kan ik dat niet om dat alles perfect was. Oh ja en niet te vergeten een prachtige bad kamer met bad, eigenlijk alles zat er in, ik geef een 10. Ik heb nergens wat op aan te merken. Een ding, de mensen zijn vreselijk aardig, dank je wel Jolante en haar man natuurlijk. Daar kan je ook gezellig mee babbelen, als je dat wilt en anders eet je morgens in rust je ontbijtje. Tot juni, heerlijk. Groetjes van Thea ten Bosch.
• 5.1.2015 - Graag wil ik dit vriendelijke echtpaar, vriendelijk bedanken, voor hun gastvrije ontvangst, tijdens de 1e kerstdag van 2014! Bij aankomst wordt je prima en warm ontvangen en zij zijn heel erg behulpzaam en denken mee, in bijzondere omstandigheden. Niets is te gek, zodat wij netjes onze kerst konden vieren, zoals vooraf besproken. De kamers zijn netjes en schoon, en een uitstekende badkamer. Dit echtpaar houd van een praatje en luisteren graag naar je. Het ontbijt was ook uitstekend verzorgt. Alle informatie op deze pagina is de waarheid en het is toppie! Voor diegene die een plaats nodig hebben, om te overnachten of iets meer (vooraf bespreken), is het echt een aanrader, en ik zou iedereen het kunnen aanbevelen, om hier eens langs te gaan. Groetjes, Dirk.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B bij Jolcia juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!