« Maastricht - bed and breakfast bij B&B Ellen, overnachten voor EUR 47,00.

B&B Ellen - Maastricht

Overnachten in Maastricht.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

B&B Ellen ligt op loopafstand van het centrum. In de buurt kunt u gemakkelijk en goedkoop parkeren. De kamers hebben een Eigen badkamer en Eigen ingang. Er is t.v. en gratis Wifi, B&B Ellen te Maastricht is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 47,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Op doordeweekse dagen kost een tweepersoons kamer 47 euro exclusief toeristenbelasting. In het weekend en bij evenementen bedragen de kosten 57 euro voor een tweepersoons kamer per nacht exclusief toeristenbelasting.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Maastricht kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 47,00 übernachten.

 english This accommodation in Maastricht can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 47,00 (about $50.30 US Dollar or £40.43 British Pound Sterling based on today's 07.06.2023 exchange rate).

 español B&B Ellen en Maastricht es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 47,00.

laatste wijziging 18-06-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van juni 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Ellen
6213AM Maastricht
Bieslanderweg 92
+31433257229
+31622298986 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Maastricht

B&B Ellen - Maastricht Limburg gemeente Maastricht

Alle accommodaties in Maastricht

Door de afstand van 500 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Maastricht ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Ellen juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!