« Maasbommel - bed and breakfast bij Botel voor Pampus, overnachten voor EUR .

Botel voor Pampus - Maasbommel

Overnachten in Maasbommel.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Botel voor Pampus is een multifunctionele drijvende locatie met een werkelijk adembenemend uitzicht over de uiterwaarden en rivier de Maas Het Botel bestaat uit twee verdiepingen en een souterrain Bedrijven en families Botel voor Pampus, is een multifunctionele drijvende locatie met een werkelijk adembenemend uitzicht over de uiterwaarden en rivier de Maas. Het Botel bestaat uit twee verdiepingen en een souterrain. Bedrijven en families kunnen of het gehele Botel afhuren, of 1 verdieping, indien gewenst inclusief de (zeil)boten of Partyboot Hertog Jan . De gastenverblijven zijn geschikt voor maximaal 28 personen, eventueel uit te breiden met 7 slaapplaatsen aan boord van zeiljacht Dear Hunter, Botel voor Pampus te Maasbommel is geschikt voor maximaal 28 personen, de huurprijs voor deze accommodatie is op aanvraag.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Maasbommel kann 28 Personen beherbergen, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english This accommodation in Maasbommel can accommodate up to 28 guests, the rates of this over night accomodation are on request.

 español Botel voor Pampus en Maasbommel es apto para un maximo de 28 personas, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 25-02-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Botel voor Pampus
6627AE Maasbommel
Veerweg 1
+31487562209
+31653157960 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Maasbommel

Botel voor Pampus - Maasbommel Gelderland gemeente West Maas en Waal

Alle accommodaties in Maasbommel

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Botel voor Pampus juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!