« Loenen - bed and breakfast bij De Oldenhof, overnachten voor EUR 50,00.

De Oldenhof - Loenen

Overnachten in Loenen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

De Oldenhof biedt je de mogelijkheid voor een korte vakantie. Je verblijft in een apart gebouw waar in de voormalige stallen een vakantieruimte is gecreëerd, s Avonds kun je genieten van de omgeving en het uitzicht op de veranda van de vakantiewoning. Je kunt alleen bij ons verblijven of samen met een partner al dan niet met je eigen paard. Wij gaan voor sfeer en persoonlijke aandacht. Jij ook. De Oldenhof rust, ruimte, natuur, De Oldenhof te Loenen is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 50,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Loenen kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 50,00 übernachten.

 english This accommodation in Loenen can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 50,00 (about $53.82 US Dollar or £42.86 British Pound Sterling based on today's 07.12.2023 exchange rate).

 español De Oldenhof en Loenen es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 50,00.

laatste wijziging 26-04-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Oldenhof
7371AK Loenen
Hoofdweg 84
+31610283691 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Loenen

De Oldenhof - Loenen Gelderland gemeente Apeldoorn

Alle accommodaties in Loenen

Dit overnachtingsadres in Loenen ligt nabij het LAW 2 Trekvogelpad en het LAW 4 Maarten van Rossumpad. Het Trekvogelpad loopt over 380 km van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede. Het Maarten van Rossumpad loopt met circa 300 km lengte tussen Den Bosch en Ommen.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Oldenhof juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!