« Liempde - bed and breakfast bij Hoeve ten Hezelaer, overnachten voor EUR 65,00.

Hoeve ten Hezelaer - Liempde

Overnachten in Liempde.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bed & Breakfast De B & B van Hoeve ten Hezelaer bevind zich in het achtereinde van de in het jaar 2013 op het erf van Hoeve ten Hezelaer herbouwde Vlaamse schuur. Op het terras en vanuit de woonkamer van de B & B kunt u genieten van een vrij uitzicht over de landerijen van buurtschap De Sort. Liempde en omgeving Liempde, in de volksmond Liemt geheten, ligt midden in het Nationaal Landschap Het Groene Woud, gelegen in de stedendriehoek Tilburg – Eindhoven – Den Bosch. Het Groene Woud bevat een gebiedskern van 7.500 hectare natuur bestaande uit bossen, moerassen, heide en agrarisch populierenlandschap. De in Liempde gelegen gebieden De Scheeken, Kuppenbunders, Dommeldal en De Geelders maken onderdeel uit van deze natuurkern. Het is dan ook niet voor niets dat Liempde in Het Groene Woud bekend staat als een dorp met een gaaf bewaarde dorpskern. Logisch dat Liempde dan ook de te koesteren parel van Boxtel wordt genoemd, Hoeve ten Hezelaer te Liempde is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 65,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

1 volwassen persoon 65,- euro; 2 volwassen personen 75,- euro; 3 of 4 volwassenen 140,- euro; Kinderen van 4 tot 10 jaar 15,- euro per kind extra *); Kinderen tot 4 jaar gratis *); *) maximaal 2-3 kinderen en alleen in combinatie met maximaal 2 volwassenen. Wilt u uw ontbijt door ons laten verzorgen dan rekenen wij daarvoor 10,- euro per persoon. Ontbijt voor kinderen tot 6 jaar is gratis.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Liempde kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 65,00 übernachten.

 english This accommodation in Liempde can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 65,00 (about $70.27 US Dollar or £55.28 British Pound Sterling based on today's 29.05.2024 exchange rate).

 español Hoeve ten Hezelaer en Liempde es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 65,00.

laatste wijziging 06-10-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van oktober 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Hoeve ten Hezelaer
5298NK Liempde
Sortestraat 4a
+31613855895 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Liempde

Hoeve ten Hezelaer - Liempde Noord Brabant gemeente Boxtel

Alle accommodaties in Liempde

Door de afstand van 5.5 Km van het Pieterpad is deze accommodatie in Liempde eventueel geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

• 6.10.2014 - Prachtige B&B. Zeer sfeervol ingericht en erg gastvrije gastheer / vrouw. Alsof je bij je familie logeert!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Hoeve ten Hezelaer juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!