« Leuth - bed and breakfast bij Onder de Appelbomen, overnachten voor EUR 35,00.

Onder de Appelbomen - Leuth

Overnachten in Leuth.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Door haar ligging midden in de prachtig natuur, tussen de Waal en de Duitse grens, is Onder de Appelbomen de ideale locatie voor natuurliefhebbers. U heeft bij ons de keuze om de nacht door te brengen in slaapkamers in Oosterse sfeer, Onder de Appelbomen te Leuth is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Inclusief landelijk ontbijt met zoveel mogelijk (biologische) streekproducten. In het zomerseizoen is er ook een tipi beschikbaar.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Leuth kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Leuth can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $37.00 US Dollar or £29.63 British Pound Sterling based on today's 22.05.2022 exchange rate).

 español Onder de Appelbomen en Leuth es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 29-03-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van maart 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Onder de Appelbomen
6578JC Leuth
Morgen Straat 6
+31246631533
+31681202488 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Leuth

Onder de Appelbomen - Leuth Gelderland gemeente Ubbergen

Alle accommodaties in Leuth

Door de afstand van 0 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Leuth ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Onder de Appelbomen juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!