« Lengel - bed and breakfast bij B&B De Korenhorst, overnachten voor EUR .

B&B De Korenhorst - Lengel

Overnachten in Lengel.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

B&B De Korenhorst - Landelijk en prachtig uitzicht op de bosrand, B&B De Korenhorst te Lengel is geschikt voor maximaal 15 personen, de huurprijs voor deze accommodatie is op aanvraag.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Lengel kann 15 Personen beherbergen, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english This accommodation in Lengel can accommodate up to 15 guests, the rates of this over night accomodation are on request.

 español B&B De Korenhorst en Lengel es apto para un maximo de 15 personas, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 24-06-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van juni 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B De Korenhorst
7044AJ Lengel
Korenhorsterweg 8
+31314653044
+31654283156 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Lengel

B&B De Korenhorst - Lengel Gelderland gemeente Montferland

Alle accommodaties in Lengel

Door de afstand van 2 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Lengel ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B De Korenhorst juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!