« Lemmer - bed and breakfast bij Samar, overnachten voor EUR 25,00.

Samar - Lemmer

Overnachten in Lemmer.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Kom naar het sfeervolle dorp Lemmer en overnacht in huiselijke sfeer in het centrum van Lemmer. Twee gerenoveerde kamers voorzien van flatscreen tv en gratis WIFI. Kamer 1 is voorzien van een tweepersoonsbed en kamer 2 is voorzien van 2- eenpersoonsbedden. De moderne gasten-badkamer is geheel vernieuwd, Samar te Lemmer is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 25,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

€25 per persoon per nacht inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Lemmer kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 25,00 übernachten.

 english This accommodation in Lemmer can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 25,00 (about $26.78 US Dollar or £21.15 British Pound Sterling based on today's 21.06.2024 exchange rate).

 español Samar en Lemmer es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 25,00.

laatste wijziging 14-06-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van juni 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Samar
8531KS Lemmer
Flevostraat 4
+31613017108 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Lemmer

Samar - Lemmer Friesland (Fryslân) gemeente Lemsterland

Alle accommodaties in Lemmer

Dit overnachtingsadres in de plaats Lemmer ligt nabij het Zuiderzeepad. Het Zuiderzeepad is een Lange Afstand Wandelpad (LAW 8) rondom het Ijsselmeer met een lengte van ca. 400 km. Het pad volgt de oorspronkelijke kustlijn van de Zuiderzee. Bij een wandeling langs het Zuiderzeepad behoort zonder meer een bezoek aan het Zuiderzeemuseum - Zuiderzeemuseum, 1601 LA Enkhuizen, Wierdijk 12-22.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Samar juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!