« Lemmer - bed and breakfast bij B&B Andringa State, overnachten voor EUR 25,00.

B&B Andringa State - Lemmer

Overnachten in Lemmer.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

In een historisch pand in het centrum van Lemmer: 3 verzorgde kamers op de tweede verdieping. Twee kamers hebben 2 eenpersoonsbedden, flatscreen, t.v, koffiezetter en waterkoker. Prijs p.p.p.n. euro 25.00 inclusief ontbijt en toeristenbelasting. De derde kamer is een studio met dakterras aan de zonzijde in de middag en avond en is uitgerust met een keukenblok, inductie kookplaat, een luxe zit-slaapbank, flatscreen, t.v., koffiezetter en waterkoker. Prijs voor de studio p.p.p.n. euro 27,50 exclusief ontbijt en inclusief toeristenbelasting. Sanitair is op dezelfde verdieping, B&B Andringa State te Lemmer is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 25,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

WI-FI is gratis.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Lemmer kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 25,00 übernachten.

 english This accommodation in Lemmer can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 25,00 (about $26.66 US Dollar or £21.55 British Pound Sterling based on today's 21.04.2024 exchange rate).

 español B&B Andringa State en Lemmer es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 25,00.

laatste wijziging 02-01-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van januari 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Andringa State
8531HR Lemmer
Schulpen 9a
+31514562709
+31651856886 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Lemmer

B&B Andringa State - Lemmer Friesland (Fryslân) gemeente Lemsterland

Alle accommodaties in Lemmer

Dit overnachtingsadres in de plaats Lemmer ligt nabij het Zuiderzeepad. Het Zuiderzeepad is een Lange Afstand Wandelpad (LAW 8) rondom het Ijsselmeer met een lengte van ca. 400 km. Het pad volgt de oorspronkelijke kustlijn van de Zuiderzee. Bij een wandeling langs het Zuiderzeepad behoort zonder meer een bezoek aan het Zuiderzeemuseum - Zuiderzeemuseum, 1601 LA Enkhuizen, Wierdijk 12-22.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Andringa State juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!