« Lemele - bed and breakfast bij Erve Aaftink, overnachten voor EUR .

Erve Aaftink - Lemele

Overnachten in Lemele.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Groepsaccommodatie en recreatiebedrijf aan de voet van de Lemelerberg voor 132 personen, het gehele jaar geopend. Naast de groepsaccommodatie (de groepsboerderij voor 100 personen en het familiehuis voor 32 personen) is er een camping, Erve Aaftink te Lemele is geschikt voor maximaal 132 personen, de huurprijs voor deze accommodatie is op aanvraag.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Lemele kann 132 Personen beherbergen, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english This accommodation in Lemele can accommodate up to 132 guests, the rates of this over night accomodation are on request.

 español Erve Aaftink en Lemele es apto para un maximo de 132 personas, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 10-11-2009
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2009: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Erve Aaftink
8148PB Lemele
Lemelerweg 35
+31572331232
B&B Lemele

Erve Aaftink - Lemele Overijssel gemeente Ommen

Alle accommodaties in Lemele

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Erve Aaftink juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!