« Lemele - bed and breakfast bij Barg Willem, overnachten voor EUR 45,00.

Barg Willem - Lemele

Overnachten in Lemele.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Rustig gelegen boven aan de Es aan de rand van het bos, halverwege de Lemelerberg met een prachtig uitzicht richting Duistland. Mooie ruime kamers en een uitgebreid ontbijt, Barg Willem te Lemele is geschikt voor maximaal 5 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 45,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Lemele kann 5 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 45,00 übernachten.

 english This accommodation in Lemele can accommodate up to 5 guests, rate for a stay starts at € 45,00 (about $45.87 US Dollar or £37.98 British Pound Sterling based on today's 09.08.2022 exchange rate).

 español Barg Willem en Lemele es apto para un maximo de 5 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 45,00.

laatste wijziging 17-09-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van september 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Barg Willem
8148RZ Lemele
Boven Esweg 1
+31572331646
B&B Lemele

Barg Willem - Lemele Overijssel gemeente Ommen

Alle accommodaties in Lemele

Door de afstand van 300 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Lemele ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Barg Willem juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!