« Lelystad - bed and breakfast bij B&B 2 Hoog Lelystad, overnachten voor EUR 42,00. geverifieerde accommodatie Recent geverifieerde vermelding.

B&B 2 Hoog Lelystad - Lelystad

Overnachten in Lelystad.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Zoals de naam als zegt is de B & B op de 2e etage ( er is geen lift ) en heeft u op 2 Hoog een etage met zit slaapkamer, badkamer en kookgelegenheid. U heeft uitzicht heeft over een rustige en groene woonwijk. De grote winkelcentra zijn op 1 en 1.5 km afstand evenals het treinstation. Het zwembad c.q. sportcentrum is op loopafstand. Lelystad is een oase van ruimte en groen, waarbij fietsen, wandelen en vissen activiteiten zijn die overal in de stad te doen zijn. Door de ruim opgezette wijken is er voldoende parkeerruimte en ook fietsen kunt u veilig opbergen. Vanzelfsprekend heeft u de mogelijkheid om tv en dvd te kijken. Er is LAN en Wi Fi. Omdat 2 Hoog over een eigen kookgelegenheid beschikt heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit selfsupporting, ontbijt in de koelkast een kant en klaar ontbijt . check in tijd 16.00 uur check uit tijd 11.00 uur, B&B 2 Hoog Lelystad te Lelystad is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 42,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Prijs voor een overnachting 1 persoon 42,50 p.n. 2 personen 65.00 p.n. prijzen zijn exclusief ontbijt.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Lelystad kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 42,00 übernachten.

 english This accommodation in Lelystad can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 42,00 (about $44.82 US Dollar or £35.98 British Pound Sterling based on today's 14.04.2024 exchange rate).

 español B&B 2 Hoog Lelystad en Lelystad es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 42,00.

laatste wijziging 09-01-2024
Actualiteit-score voor deze vermelding van januari 2024: 9.9
9.9

B&B 2 Hoog Lelystad
8224DH Lelystad
Fjord 123
+31640017163 (Mobiel / Whatsapp)

B&B Lelystad www.bed-and-breakfast-2-hoog.nl

B&B 2 Hoog Lelystad - Lelystad Flevoland gemeente Lelystad

Alle accommodaties in Lelystad

Te doen in Lelystad: Bataviastad de outlet voor shoppers, de Bataviawerf, het Nieuwland Erfgoedcentrum en Aviodrome.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B 2 Hoog Lelystad juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!