« Leeuwarden - bed and breakfast bij B&B Het Gele Huis, overnachten voor EUR 35,00.

B&B Het Gele Huis - Leeuwarden

Overnachten in Leeuwarden.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Onze B&B ligt in de rustige en karakteristieke Oranjewijk in Leeuwarden met zijn vele musea en markante stadsgezichten. U heeft de beschikking over een tweepersoonskamer met eigen toilet en gezamenlijk gebruik van een badkamer met douche. Er is beveiligd draadloos internet en kabeltelevisie aanwezig, B&B Het Gele Huis te Leeuwarden is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Leeuwarden kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Leeuwarden can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $37.98 US Dollar or £29.48 British Pound Sterling based on today's 25.07.2024 exchange rate).

 español B&B Het Gele Huis en Leeuwarden es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 07-11-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Het Gele Huis
8933AZ Leeuwarden
Gysbert Japicxstraat 25
+31621867533 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Leeuwarden

B&B Het Gele Huis - Leeuwarden Friesland (Fryslân) gemeente Leeuwarden

Alle accommodaties in Leeuwarden

Leeuwarden is een van de Friesche Elfsteden tevens de start- en finishplaats.

Door de afstand van 2 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Leeuwarden ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Het Gele Huis juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!