« Laren - bed and breakfast bij Verwoldsehof, overnachten voor EUR 25,00.

Verwoldsehof - Laren

Overnachten in Laren.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Op dit moment hebben wij een recreatiewoning voor 4 personen, waarbij 2 kamers van 2 personen los te huren zijn. Deze woning heeft een eigen woonkamer, keuken, wc en badkamer. Onlangs hebben wij in het deel ook extra slaapplaatsen gecreëerd, waardoor we daar nog eens 5 personen kwijt kunnen. 1 kamer voor 2 personen en 1 kamer voor 3 personen. In het midden is een sfeervolle woonkamer gemaakt. Door het missen van een kookplaat, kunnen wij voor u pannenkoek gourmet of pizarette tegen een meerprijs klaar zetten, Verwoldsehof te Laren is geschikt voor maximaal 9 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 25,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Pannenkoek gourmet of pizarette.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Laren kann 9 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 25,00 übernachten.

 english This accommodation in Laren can accommodate up to 9 guests, rate for a stay starts at € 25,00 (about $27.07 US Dollar or £21.40 British Pound Sterling based on today's 28.02.2024 exchange rate).

 español Verwoldsehof en Laren es apto para un maximo de 9 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 25,00.

laatste wijziging 26-10-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van oktober 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Verwoldsehof
7245TB Laren
Horstweg 1
+31624699728 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Laren

Verwoldsehof - Laren Gelderland gemeente Lochem

Alle accommodaties in Laren

Door de afstand van 25 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Laren ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Verwoldsehof juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!