Overnachten in Landerum

3 adressen om te slapen. Overnachtingen kunnen geboekt worden zonder commissie of registratie door derden, altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Alle benodigde gegevens hiervoor zijn toegankelijk. Websites van accommodaties zijn bereikbaar via de zoekfunctie die op iedere pagina aanwezig is.

 Doe mee aan onze actie op Twitter, verdien een gratis overnachting in een B&B, lees de voorwaarden

Bed and Breakfast on the Road gelokaliseerde resultaten met alle B&B's in de omgeving, grensoverschrijdend voor België en Nederland. Reeds gezien? Veel recente B&B aanbiedingen

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

B&B Zutphen Warnsveld De Slaperije te Warnsveld: De prijs voor 1 kamer/2 personen is € 114,50 per nacht. Voor 2 nachten of langer 109,50. Exclusief toeristenbelasting van 2,58 per persoon per nacht. Voor up-to-date informatie zie de website: bedandbreakfastzutphen.nl. meer

B&B Eigen Houtje te Laren: Huisdieren zijn toegestaan. meer

Overnachtingsadressen in Landerum in de gemeente Terschelling - provincie Friesland (Fryslân)

 Rollekeijn Appartementen 
8893GX Landerum
Landerum 11
+31562448957
  B&B Landerum

Kamerverhuur en Appartementen. Rollekeijn Appartementen is geschikt voor max. 8 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 45,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

  accommodatie Kampeerhuis Heit te Landerum laatste wijziing 19-05-2010    Kampeerhuis Heit 
8893GZ Landerum
Landerum 32
+31562448033
  B&B Landerum

Groepsaccommodatie en camping te Landerum op Terschelling. Landerum ligt tussen Midsland en Formerum nagenoeg in het midden van het waddeneiland. Kampeerhuis Heit is geschikt voor max. 28 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 10,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € €

 Boerderij De Steedacker 
8893GZ Landerum
Landerum 26
+31562448496
  B&B Landerum

Buiten West Terschelling met uitzicht over polder en kooibos. Boerderij De Steedacker is geschikt voor max. 18 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 350,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

Afstand naar alternatieve accommodaties in een plaats in de buurt van Landerum, waar budget overnachtingen aange­boden worden:

Baaiduinen (ca. 3 km naar Baaiduinen)
Formerum (ca. 2 km naar Formerum)
Lies (ca. 3 km naar Lies)
Midsland (ca. 2 km naar Midsland)
Oosterend (ca. 9 km naar Oosterend)
Terschelling (ca. 10 km naar Terschelling)
West Terschelling (ca. 8 km naar West Terschelling)

Bed and Breakfast Landerum, betaalbaar en goedkoop overnachten! Missen wij een B&B in Landerum of in de omgeving, laat het ons weten of meld u zelf aan.