« Koudum - bed and breakfast bij Huize Zon Rondom, overnachten voor EUR 55,00.

Huize Zon Rondom - Koudum

Overnachten in Koudum.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Huize Zon Rondom is een traditionele bungalow geplaatst midden op de kavel van 500 M2. Mede hierdoor is er altijd een schaduw en zon plaats.Het type huis is een traditionele bungalow met 3 slaapkamers op de begane grond evenals badkamer en toilet. Diverse zitjes in de tuin. De tuin heeft veel groen en prachtige planten. Het is zeer rustig gelegen. Koudum ligt in het Zuidwesten van Friesland, op steenworp afstand van Stavoren, Hindeloopen, Workum 3km van de elf steden, maar ook op kleine afstand van de Gaasterlandse Bossen. De Morra om te varen. Zwemmen strand bij Stavoren, Molkwerum, Hindeloopen. In juli het bekende zeilwedstrijden met klassieke boten. De prijs: 55 euro is per 2 personen inclusief ontbijt. De kamers worden alleen verhuurd aan 2 personen. Totaal 4 personen. Toeristen belasting voor rekening gasten. De fietsen kunnen in de garage. Open vanaf 01 maart 2016 t/m 01 november 2016 vanaf 16.00 uur. Inchecken voor 10.00 uitchecken. Reservering houdt in een nota en betalen. Een reservering is niet te annuleren, na reservering de wettelijke 8 dagen bedenktijd en hierna ontvangt u de nota. Na betaling is de reservering een feit. De kracht van deze accommodatie is de mooie tuin met de zitjes Reserveren in de vakanties noodzakelijk, Huize Zon Rondom te Koudum is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 55,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Deze accommodatie is zeer geschikt voor mindervaliden vanwege dat de kamers beneden zijn en er aan alle zijden ruimte is rondom de woning.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Koudum kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 55,00 übernachten.

 english This accommodation in Koudum can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 55,00 (about $59.69 US Dollar or £46.85 British Pound Sterling based on today's 25.05.2024 exchange rate).

 español Huize Zon Rondom en Koudum es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 55,00.

laatste wijziging 15-02-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Huize Zon Rondom
8723BS Koudum
Snakke 5
+31614659800 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Koudum

Huize Zon Rondom - Koudum Friesland (Fryslân) gemeente Nijefurd

Alle accommodaties in Koudum

Tip: Spercieboontjes (Koudumer Beantsjes) een Koudumer oktober specialiteit.

Door de afstand van 150 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Koudum ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Huize Zon Rondom juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!