« Kollum - bed and breakfast bij B&B Pakes Hiem, overnachten voor EUR 65,00.

B&B Pakes Hiem - Kollum

Overnachten in Kollum.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Nabij het Lauwersmeergebied een gezellig, vrijstaand huisje met uitzicht over de weilanden van N.O. Friesland. Een prachtige plek om tot rust te komen Voor vrijheid en privacy, recreatief of zakelijk bent u hier aan het juiste adres. In de omgeving zijn volop mogelijkheden om te fietsen, te wandelen of te winkelen in Kollum of Dokkum. Van hieruit kunt ook prima een dagje Schiermonnikoog doen. B B bevindt zich 3 km van station Buitenpost. Fietsen te huur. De B B heeft een eigen ingang, kamer met keuken, minibar, badkamer met wastafel, douche en wc. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed met 2 matrassen van goede kwaliteit. Op een eigen terrasje kunt u heerlijk genieten van het uitzicht en eventueel een vuurtje maken op de vuurplaats. Koffie en thee is inbegrepen. Een vers ontbijt wordt s ochtends in een mand gebracht. Wifi en tv. Inchecken vanaf 15.00 uur. Uitchecken tot 11.30, B&B Pakes Hiem te Kollum is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 65,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Overnachting zonder ontbijt €65,- Toeslag hond €20,- Eventuele aanbiedingen zie onze website.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Kollum kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 65,00 übernachten.

 english This accommodation in Kollum can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 65,00 (about $70.18 US Dollar or £55.29 British Pound Sterling based on today's 30.05.2024 exchange rate).

 español B&B Pakes Hiem en Kollum es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 65,00.

laatste wijziging 15-11-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Pakes Hiem
9291KB Kollum
Van Limburg Stirumweg 26
+31511453420
+31620026251 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Kollum

B&B Pakes Hiem - Kollum Friesland (Fryslân) gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland

Alle accommodaties in Kollum

De omgeving: Friese Wouden.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Pakes Hiem juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!